Érzékenyítő-Önbizalomfejlesztő tréning gyerekeknek

Komlóssy Kata énekesnő és konzulens, Theta healing és aura soma terapeuta

Komlóssy Kata

Komlóssy Kata

Érzékenyítő – Önbizalomnövelő tréning gyerekeknek

 

A gyermeked nem találja a helyét a világban és szeretnél segíteni neki, csak nem tudod milyen módon közelítsd meg a témát? 

 

Ezeken a foglalkozásokon arra biztatom a gyerekeket, hogy a belső intuitív világukat kövessék, amit mesékkel, dalokkal, játékokkal érek el. Gyakorlatilag abban segítem őket, amire születtek. 

A világ még nincs felkészülve arra a tudásra, ami a mai gyermekeknél és fiataloknál van, nem érti őket. Sokszor Ők sem értik mit keresnek itt. Szeretnék híd lenni közöttük és a spirituális feladatuk között. 

Kortól függetlenül tartok foglalkozásokat, nem iskolai keretek között.

 

  • Hogyan zajlik?

Csoportban és egyénileg is működik. Ha csoportban, max 5 fő gyermek részvételével indul. Sok-sok beszélgetés, versekkel, mesékkel való foglalkozás, egymás előtt előadása. Felszabadítjuk az elnyomott kreatív energiákat, aktív figyelmet adunk egymásnak.

  • Mennyi ideig tart?

Heti 2x 90 perc csoportban és heti 2×45 perc egyéniben

 

  • Van-e előzetes beszélgetés a gyerekkel vagy szülővel?

Igen, előbb a szülő jön el hozzám vagy telefonon, online megbeszéljük miért szeretné hogy járjon hozzám a gyermek. Az első találkozás a gyermekkel egyéniben történik, hogy jobban megismerhessem és csak rá tudjak koncentrálni. A második már csoportban.

 

  • Kinek való? Kinek nem?

Mindenkinek való, de leginkább azoknak akik félénkek, visszahúzódóak, nehezen nyílnak meg és mindig másokat engednek előretörni. De azokat is szívesen látom, akik túlságosan ki akarnak tűnni, lenyomnak másokat, agresszívabban próbálnak érvényesülni. Ez a két szélsőség, akinek segíteni tudok.

 

Thetha Healing

Mi az a Thetha Healing? A Thetha Healing az USA-ból származó alternatív gyógyászati és terápiás...

Hang-Fény-Illat meditáció

A fenti módszereket tanfolyamokon sajátítottam el és összekapcsoltam a saját művészi énemmel és...

Aura Soma

Mi az az Aura Soma?   Az Aura Soma legfőbb célja, hogy beteljesítsük az egyik legnehezebb...

Hasonló bejegyzések

Aura Soma

Mi az az Aura Soma?   Az Aura Soma legfőbb célja, hogy beteljesítsük az egyik legnehezebb feladatunkat, hogy Önmagunk legyünk. Elősegíti továbbá, hogy felismerjük az erősségeinket és egyben a gyengeségeinket is. Megismervén már a saját félelmeink, azokat le tudjuk...

Thetha Healing

Mi az a Thetha Healing? A Thetha Healing az USA-ból származó alternatív gyógyászati és terápiás módszer, amely lényege, hogy egy vezetett meditáción keresztül, mind a konzulens, mind a kliens théta agyhullámra hangolódik. Théta állapotban könnyen és gyorsan...

Hang-Fény-Illat meditáció

A fenti módszereket tanfolyamokon sajátítottam el és összekapcsoltam a saját művészi énemmel és így a hangom rezgésén át vezetlek végig az általad választott üveg üzenetén, s közben csatornaként fogadom az egyedi iránymutatásokat. Ez egy igazi csoda, ahogy átalakul az...