Barion Pixel

Fejleszd az önbizalmad!

Mi ez?

A módszerem lényege a megerősítésekkel való munka. A pozitív megerősítés, az értő figyelem és az irányok megmutatása. Az Isteni feltétel nélküli szeretet a kulcs.

Luis L. Hay általam nagyrabecsült spirituális író és terapeuta évekig dolgozott a pozitív megerősítésekkel, nagy sikerrel. Rengeteg embernek volt támasza mind egyéniben, mind csoportban. Komoly függőségben élőkön is képes volt segíteni, ezért ő a példaképem ezen a téren.

HOGYAN ZAJLIK?
Sok-sok beszélgetés, versekkel, mesékkel való foglalkozás, annak előadása. Semmi sem kötelező, de megnyílni SZABAD! Felszabadítjuk az elnyomott kreatív energiákat, aktív figyelmet adunk egymásnak.

MENNYI IDEIG TART?
Heti 1-2x 2 óra ajánlott egyéniben, bejelentkezéssel.

VAN-E ELŐZETES BESZÉLGETÉS A GYEREKKEL VAGY A SZÜLŐVEL?
Igen, előbb a szülő jön el hozzám vagy telefonon, online megbeszéljük, miért szeretné, hogy járjon hozzám a gyermek. Az első találkozás a gyermekkel már kettesben történik, hogy jobban megismerhessem, és csak rá tudjak koncentrálni.

KINEK VALÓ? KINEK NEM?
Azoknak, akik félénkek, visszahúzódóak, nehezen nyílnak meg és mindig másokat engednek előretörni. És azoknak, akik túlságosan ki akarnak tűnni, lenyomnak másokat, agresszívabban próbálnak érvényesülni. Ez a két szélsőség, akinek segíteni tudok. Mindkét esetben az egyensúly elbillent valamilyen irányba. A gyermekeknél még nagyon könnyen tudjuk orvosolni ezt a problémát, nagyon hamar vissza tudjuk állítani az önértékelést, önbecsülést azzal, hogy külső támogatást és feltétel nélküli szeretetet, törődést adunk neki. Sokszor nem elég nekik a szülőtől érkező elismerés, mert olyan hozott (akár más életbeli programok ragadtak a tudatalattiban) blokkok lehetnek a felszín alatt, amelyek feloldásához harmadik fél szükséges. Ebben tudok én a segítségükre lenni.

Mennyibe kerül?

Egy foglalkozás 2 óra hosszúságú, ára 10.000ft

onbizalomfejlesztes gyerekeknek bekescsaban