Barion Pixel
Akció!

Meditatív Mese Neked (Ajándékutalvány)

15 000 Ft

Leírás

Neked is van egy meséd, ami csak a Tiéd! Meditációban letöltjük Életed meséjét! Vagy add ezt a lehetőséget ajándékba másoknak is!

Életed Meséjének Letöltése Módszertan

Van, amikor úgy érzed, kevésbé vagy befogadó az Isteni üzenetek iránt. Van, hogy szeretnél megtudni valami nagyon fontosat magadról, valami olyasmit, ami a múltadban rejtőzött el, és te már régóta keresed, de nem találod. Ott van benned mélyen, ott ahol a gyökerek lefutnak. Annyira mélyen van, hogy képtelen vagy felhozni onnan. Akkor jön és nyit új utat az Életed meséjének letöltése Módszer. Azért dolgoztam ki ezt a módszert, mert rettenetesen hiányos a tudásunk a láthatatlan világban ragadt dolgainkkal kapcsolatban. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne lehetne ezt a tudást felengedi, kiengedni a palackól, végre szárnyalni általa a tudatos világunkban is. Segítségünkre lehet mindazokban a helyzetekben, ahol megrekedünk, ahol úgy érezzük nincs tovább. Olyankor a megoldás mindig a mélységeinkben rejlik. Olyan helyen, ahol utoljára keresnénk. Ez a tudás bármikor hozzáférhető a számunkra. Minden egyes ember számára. A mese könnyeddé és szabaddá teszi a folyamatot. Vele visszatér a belső gyermekünk, akik valamikor mi magunk voltunk. Amikor még tudtuk mik a céljaink. Tudtuk miért születtünk le a földre, miért akartunk élni, mit akartunk megvalósítani. Mik akartunk lenni. Hogyan akartuk megélni a mai földi inkarnációnkat. Ez a tudás bennünk van. A módszer lényege, hogy felszínre hozza azt. Azért hogy általa megértsük, kik vagyunk és miért jöttünk. Ha elakadtunk, láthassuk honnan indultunk s hová tartunk. Mély meditációban érkeznek a mesék, hogy tisztán láthassuk az igazságot. A legbelsőbb, legmélyebb igazságot. Ami a Miénk. Magunktól Nekünk.

A módszer személyes konzultációval, a páciens mély transzba vitelével és online kapcsolódással is működtethető. De fizikai interakció nélkül is, amennyiben a páciens szeretne inkognitóban maradni. Inkognitó módban megkérheted terapeutádat, hogy csatornázza le számodra azt az üzenetet a belső gyermekedtől, aminek most ideje van a számotokra. Neked és Neki. Hisz egyek vagytok. Ő beszél hozzád, de te nem biztos, hogy meghallod őt egyedül. Nincs ezzel semmi baj. Ha fejleszted a tudásod és erősebben, többször figyelsz befelé, előbb-utóbb magad is elérheted a terapeutád szintjét és könnyedén tudsz kapcsolódni legbensőbb önvalóddal, igazságaiddal, melyek sok esetben éppen ellentétei a fizikai, földi világodban megjelenő eseményeknek. Mert a kompenzáció zajlik. A világegyetemben egyensúly van.

  1. Hogyan történik a Személyes konzultáció?

Időpontot egyeztetsz a terapeutáddal, majd a megfelelő időpontban eljössz a Titokzatos Mese Oduba, ahol kényelmesen elheveredsz a varázsszőnyegen, ezután behunyt szemmel pihensz. A többi a terapeutád feladata. Legalábbis látszólag. 😊 Hisz a fizikai munkát ugyan valóban ő végzi, de te ott fekve legalább olyan keményen dolgozol majd, mint ő, úgy hogy csupán fekszel a szőnyegen. Ő végig vezet téged mély meditációban arra a helyre, ahol találkozol Életed Meséjének legfontosabb szereplőjével, saját magaddal, aki mint főhős lesz jelen a mesédben. A főhős aztán elindul az útján, ahová tart, amiből egy mese kerekedik. Miután a terapeutád és te is mély transz állapotban lesztek, előfordulhat, hogy egyikőtök sem emlékszik majd semmire a történetből a visszaérkezés után. Ezért a mesemeditációról hangfelvétel készül a terápia alatt. Ezt a hangfelvételt a terapeutád újradolgozza, miután elmentél tőle. A felvétel alapján megírja a mesédet, amelyet egy szép levélpapíron később megkapsz, valamint újra meséli professzionális hangtechnikája segítségével, amelyet letölthetsz később mp3 fájl formátumban. Így tehát kapsz egy csodálatos élményt, pihenéssel, relaxációval, amely 30 perc hosszúságtól 1:30 percig is terjedhet. Attól függően, mennyire tudunk mély üzeneteket befogadni az adott időben. Valamint megkapod Életed Meséjét levélpapíron, amit eltehetsz emlékbe. Illetve megkapod a mese hanganyagát a terapeutád hangján, amelyet újra és újra meghallgatva mélyítheted a tudást és kapcsolatba léphetsz gyermeki önmagaddal. Tehát adott egy élmény, amelyet átÉLSZ, adott egy írott anyag, amelyet elOLVASOL és adott egy hanganyag, amelyet megHALLGATSZ. Ez a hármas egy komplex érzékelést biztosít a számodra a kapott üzenettel kapcsolatban. ÉRZEM. LÁTOM. HALLOM.

  1. Hogyan történik mindez Online kapcsolódással?

A terapeutáddal kapcsolódhatsz laptopon vagy telefonon keresztül is. Te otthon kényelmesen elhelyezkedsz ugyanúgy, ahogyan a személyes konzultáció esetén és hallgatod a terapeutád hangját az elejétől a végéig. Nem szükséges kamerát kapcsolnod, ebben az esetben csupán a hang segítségével fogtok kapcsolódni egymással. Az Élő Online Mesemeditáció után ugyanúgy elkészül számodra is az írott anyag és a hang formátum a mesédről. Itt szintén érvényesül a komplex érzékelés.

  1. Hogyan zajlik inkognitó módban?

Inkognitó módban megkérheted terapeutádat, hogy csatornázza le számodra azt az üzenetet a belső gyermekedtől, aminek most ideje van a számotokra. A jelenléted és a fizikai aktivitásod nélkül a terapeutád egyedül mély transzban kapcsolódik a Te belső gyermekeddel, elvégzi ugyanazt a munkát, amelyet a fenti két kapcsolódási formánál is és lecsatornázza az üzenetedet. Majd pedig elkészíti az írott és a hanganyagot is. Amelyet később eljuttat hozzád. Ebben a módban az ÉLMÉNY része úgy tűnik, hogy hiányzik, de az igazság az, hogy csupán a sorrend változik meg. Hiszen itt csak annyival másabb a megélés, hogy előbb érkezik meg a LÁTOM és a HALLOM, és e kettő után pedig az ÉRZEM. Tehát semmiféle hiányosság nem tapasztalható a terápiában. A komplex érzékelés ugyanúgy megérkezik, csupán a sorrend cserélődik fel. Tökéletesen működik. És számodra a legkényelmesebb ez a mód mindhárom közül.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Meditatív Mese Neked (Ajándékutalvány)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

>