Barion Pixel

Mesemeditáció

gyertya

Életed Meséjének Letöltése

Van, amikor úgy érzed, kevésbé vagy befogadó az Isteni üzenetek iránt. Van, hogy szeretnél megtudni valami nagyon fontosat magadról, valami olyasmit, ami a múltadban rejtőzött el, és te már régóta keresed, de nem találod. Ott van benned mélyen, ott ahol a gyökerek lefutnak. Annyira mélyen van, hogy képtelen vagy felhozni onnan. Akkor jön és nyit új utat az Életed meséjének letöltése Módszer.

Rettenetesen hiányos a tudásunk a láthatatlan világban ragadt dolgainkkal kapcsolatban. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne lehetne ezt a tudást felengedi, kiengedni a palackból, végre szárnyalni általa a tudatos világunkban is. Segítségünkre lehet mindazokban a helyzetekben, ahol megrekedünk, ahol úgy érezzük nincs tovább. Olyankor a megoldás mindig a mélységeinkben rejlik. Olyan helyen, ahol utoljára keresnénk. Ez a tudás bármikor hozzáférhető a számunkra. Minden egyes ember számára. A mese könnyeddé és szabaddá teszi a folyamatot. Vele visszatér a belső gyermekünk, akik valamikor mi magunk voltunk. Amikor még tudtuk mik a céljaink. Tudtuk miért születtünk le a földre, miért akartunk élni, mit akartunk megvalósítani. Mik akartunk lenni. Hogyan akartuk megélni a mai földi inkarnációnkat. Ez a tudás bennünk van. A módszer lényege, hogy felszínre hozza ezt.

A módszer lehetőséget ad arra, hogy közelebb kerüljünk a fent említett, elakadt, elrejtett információkhoz, melyek bennünk rekedtek. Közelebb visz önmagunk megismeréséhez.

A szeretet terének érzékelésével dolgozunk. A mese átfut rajtad, mint egy kód…

Szeretettel várlak erre a szépséges utazásra!

Kíváncsi vagy Életed meséjére? 🎬
 
Mit szólnál, ha azt mondanám, elő tudod hívni MAGadból? A MAGból, ami benned van. Ahonnan minden tudás előhívható, felszínre hozható. Mindenkinek van egy meséje odabenn, ami csak az övé. (igazából több is van, de egyszerre csak egyre koncentrálunk😃) 🎠
Thetha állapotban felszínre hozhatóak az intuitív üzenetek analogikus formában, amelyekből a meditáció végére egy mese, egy kész történet áll össze. 🚀Életed mesekönyvének egyik epizódja. 📖 A konzultációnk végére megszületik a meséd, amelyet írott és hangfelvétel formában is átadok neked az utazás legvégén. 🖨️🎧
 
🙋Kíváncsi vagy mit üzen neked a belső gyermeked?📠
🏩Milyen analógiák mentén élhetnéd az életed?🧸
👓Mi az, amire itt és most lehetőséged van, hogy ránézz?🪟
 
És ha ez mind nem érdekel, tudod miért jelentkezz az intuitív mesemeditációra?😯
💎 Hogy egy különleges ajándékot kaphass a gyermekkori énedtől a jelenben!
 
Utalvány formában is elérhető, ha másnak ajándékoznád.💜😇

Hogyan kérheted:

  • személyes konzultációval egybekötve
  • online kapcsolódással
  • inkognitó módban, fizikai interakció nélkül

A mesemeditációról hangfelvétel készül a terápia alatt. Ezt a hangfelvételt távozásod után újradolgozom. A felvétel alapján megírom a mesédet, amelyet egy szép levélpapíron később megkapsz, valamint hanganyagot készítek belőle, amelyet letölthetsz később mp3 fájl formátumban. Így tehát kapsz egy csodálatos új élményt, amely 30 perc hosszúságtól 2 óra is lehet. Ezt nem tudjuk előre…illetve megkapod Életed Meséjét levélpapíron,és a mese hanganyagát e-mailen.

Mi az az inkognitó mód?

Inkognitó módban megkérhetsz, hogy személyes konzultáció nélkül történjen a mese megírása.

Gyermekeknek: 5.000ft

Felnőtteknek: 15.000ft

Szeretettel várlak!

Kata