Aura Soma
play

Rólam

Az értékrendem

Tele van a falam a spirituális tanfolyamok okleveleivel.  Végeztem Theta Healing és Energetikai tanfolyamot, jelenleg az Aura Soma csodáját tanulom. Folyamatosan képzem magam. 

Egyszerre vagyok spirituális segítő és művész.

Hogyan?

A módszerem

A módszerem lényege a megerősítésekkel való munka. A pozitív megerősítés, az értő figyelem és irányok megmutatása.

Luis L. Hay általam nagyrabecsült spirituális író és terapeuta évekig dolgozott a pozitív megerősítésekkel nagy sikerrel. Rengeteg embernek volt támasza mind egyéniben, mind csoportban. Komoly függőségben élőkön is képes volt segíteni, ezért ő a példaképem ezen a téren.

Aura Soma
play

“Valamennyi jelentős felfedezést elszántság és tehetség hozott létre olyasmiből, ami a közvélemény szerint tévedés volt.”

– Donald Walsch

Tapasztalataim

Számokban

féle illat

féle módszer ötvözete

év meditációs tapasztalat

tanfolyam

Amit nyújtok Neked

Hang | Szín | Illat

meditáció

A Theta Healing és az Aura Soma módszereit összekapcsoltam és ötvöztem a  saját művészi énemmel és így a hangom rezgésén át vezetlek végig az általad választott üveg üzenetén, s közben csatornaként fogadom az egyedi iránymutatásokat. 

 

Komlósi Kata mosolyog

Hogyan zajlik..

Komlossy Kata Aura Soma uveggel

Hang | Szín | Illat

meditáció

Megérkezel. Megbeszéljük miért vagy itt, kiválasztasz egy üveget, és mivel én minden egyes üvegre készítek meditációt, előveszem azt a hanganyagot, ami arra az üvegre vonatkozik, amit választottál.

Ezután kezdődik a meditáció, egy kényelmes helyzetben. A Theta Healing a meditációban kap helyet. Miután meghallgattuk az üveg üzenetét, Thétában újabb beszélgetés veszi kezdetét, azokról a dolgokról, amit én közben külön lecsatornáztam.

Hogyan zajlik..

Konzultációk

Melyiket választod?

Önbizalomnövelő tréning gyerekeknek

Ezeken a foglalkozásokon arra biztatom a gyerekeket, hogy a belső intuitív világukat kövessék.

Hang | Szín | Illat meditáció

A hangom rezgésén át vezetlek végig az általad választott üveg üzenetén, s közben csatornaként fogadom az egyedi iránymutatásokat.

Foglalkozás

Önbizalomnövelő tréning gyerekeknek

 • HOGYAN ZAJLIK?
  Csoportban és egyénileg is működik. Ha csoportban, max 5 fő gyermek részvételével indul. Sok-sok beszélgetés, versekkel, mesékkel való foglalkozás, egymás előtt előadása. Felszabadítjuk az elnyomott kreatív energiákat, aktív figyelmet adunk egymásnak.

 

 • MENNYI IDEIG TART?
  Heti 2x 90 perc csoportban és heti 2×45 perc egyéniben

 

 • VAN-E ELŐZETES BESZÉLGETÉS A GYEREKKEL VAGY A SZÜLŐVEL?
  Igen, előbb a szülő jön el hozzám vagy telefonon, online megbeszéljük miért szeretné, hogy járjon hozzám a gyermek. Az első találkozás a gyermekkel egyéniben történik, hogy jobban megismerhessem és csak rá tudjak koncentrálni. A második már csoportban.

 

 • KINEK VALÓ? KINEK NEM?
  Azoknak, akik félénkek, visszahúzódóak, nehezen nyílnak meg és mindig másokat engednek előretörni. És azoknak, akik túlságosan ki akarnak tűnni, lenyomnak másokat, agresszívabban próbálnak érvényesülni. Ez a két szélsőség, akinek segíteni tudok.

 

meditáció

Hang | szín | illat medtáció

Theta Healing

Bizonyítottan az univerzum energiákból áll, így gondolataink, érzelmeink is alakítják a valóságot körülöttünk. Ahogy a negatív gondolatok betegségeket, sikertelenséget vonzhatnak be, úgy a pozitívak egészséget és eredményeket.

A módszer a jellegéből adódóan segíthet más gyógymódok erősítésében, továbbá erőforrást teremthet a korábbi korlátokból a boldogabb élet eléréséhez.

Aura Soma

Az Aura Soma üvegek, mint palackokba zárt fény mutatják meg, mire vágyik igazán a lelkünk az adott pillanatban.

A színek szólítják meg a belső megérzéseinket, ezeken keresztül betekinthetünk az igazi önmagunkba. Segít megismerni mire születtünk és kik is vagyunk valójában.

A színes üvegek üzenetet hordoznak magukban, amelyek tükörként funkcionálnak, hogy sikeresen megértsük milyen mélységek rejlenek még bennünk. 

Ezeket a módszereket tanfolyamokon sajátítottam el és összekapcsoltam a saját művészi énemmel, így a hangom rezgésén át vezetlek végig az általad választott üveg üzenetén, s közben csatornaként fogadom az egyedi iránymutatásokat. Ez egy igazi csoda, ahogy átalakul az énkép.

Foglalkozások és konzultációk

Miért hallgass rám?

Mert segíteni akarok. 

Egyszerre vagyok spirituális segítő és művész. Nyugalmat hozok és békét. Hiszem, hogy azért kaptam képességet a Teremtőtől, hogy használjam és továbbadjam, hozzájárulás legyek mások rezgésének emelkedéséhez.

 

Komlósi Kata mosolyog

Kapcsolat

Írj nekem

Kérdéseid vannak? Örömmel várom őket! Kattints és küldj nekem egy üzenetet.

Egy gyönyörű hang Békés megyéből

Komlóssy Kata

előadóművész és lelki segítő

Kapcsolat

Írj nekem!

hello@komlossykata.hu

06-30/798-52-29

5600, Békéscsaba