Barion Pixel

Meseterápiás Foglalkozás Csoportoknak Gyógyító mesékkel

Köszöntöm Önt!

Komlósi Kata mese- és ének terapeuta vagyok.

Meditatív meseterápiával és Énekterápiával foglalkozom az általam megálmodott Titokzatos Mese Odu nevű helyen, Békéscsabán. Emellett relax órákat, meditációs esteket is tartok gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, illetve járok önbizalomfejlesztő tréningeket tartani iskolákba, könyvtárakba, művelődési házakba, gyászfeldolgozás, életfeladat, elfogadás és hasonló témákban, ám mindezt a meséimen keresztül viszem át. Az őseink mindent tudtak rég, amely tudás őáltaluk bennünk is megvan, csupán elő kell hívnunk ezeket az emlékeket magunkból. Ez az, amire hívást éreztem, és ez az, amivel szeretnék elutazni minden gyermekhez. Ajánlom szíves figyelmébe a Meseterápiás foglalkozásomat, amely egy 45 perces tanmenetbe is könnyedén beilleszthető.

Színész-előadóművészként dolgoztam sokáig, amíg megértettem, hogy más a feladatom, ám ebből a múltból építkezve olyan előadást állítottam össze, amelyben énekelek, felolvasom egy vagy akár több mesémet, és bevonom a közönségemet egy gyengéd terápiás foglalkozásba, amely által ők is elengedhetnek, gyógyulhatnak a lelki sebek.

Amennyiben Önt is felcsigáztam, kérem, vegye fel a kapcsolatot velem és már meg is egyezhetünk az időpontban, mikor utazom Önökhöz is.

Számomra ez küldetés, nem a pénzről szól. Megkérdeztem magamat, hogy vajon akkor is csinálnám, ha nem fizetnének érte? És a válaszom magamnak Igen volt. Ezért bátran keressen akkor is, amikor nincs túl sok a kasszában. Biztos vagyok benne, hogy találunk megoldást, hogy ez a módszer az Ön által vezetett intézménybe is eljuthasson. A csoportok általános iskola 1-2. osztály, 3-4. osztály, 5-6. osztály, 7-8. osztályos bontásban tarthatók meg, mert más-más témával készülök a különböző korosztályú gyerekeknek. Természetesen felnőtt csoportokkal is foglalkozom. A létszám a helyszíntől függ, tőlem nem. 😊

Várom szíves megkeresését!

Csodás napot Kívánok!

Kata

9aa19fc8 e79d 43b7 b6c4 643adac7f43a uj