Barion Pixel

Meditatív Éneklés Ajándékutalvány!

10 000 Ft

Leírás

ajándékdobozlufik ajándékdobozok

Gyere és énekelj nálam! Énekeld ki magadból, amiről beszélni nem lehet…! Vagy add ajándékba ezt a lehetőséget egy kedves szerettednek!

AZ EMBEREK TÖBBSÉGE ÚGY TARTJA, AZ ÉNEKLÉS ADOTTSÁG KÉRDÉSE.

Én azt mondom, Isten mindenkinek megadta ezt a képességet, mert azt akarta, hogy része legyen ebben az örömben. Hiszem, hogy sok ember tud énekelni, és ez a tudás azon blokkok alatt van, amik lezárják a torokcsakra ezért felelős részét.

Sokakat ismerek, akik hitrendszeri elakadás miatt „nem tudnak” énekelni. Ez azt jelenti, hogy csupán azt hiszik, hogy nem tudnak. Valamikor valaki elhitette velük ezt. Pl a tanítónéni azt mondta neki gyerekkorában, hogy nem tud, vagy nincs jó hangja, és akkor azt ő el is hitte, ez beépült a tudatalattijába és ez lett a valósága. De ha ezek a negatív hitrendszerek nem lennének, tudna énekelni.

Sőt, Ők nemcsak énekelni tudnának, de szabadon lélegeznének, több lenne az önbizalmuk és a hitük önmagukban.

ÉN SENKIT NEM TANÍTOK MEG ÉNEKELNI!

Csupán emlékeztetlek arra, amit már tudsz.

Igazából mindent tudunk, amire hívást érzünk az életünk során és a tanítók dolga nem az, hogy tanítsanak, hanem hogy emlékeztessenek minket arra, amit már tudunk, csak elfelejtették velünk, hogy tudjuk. Nem fejlődés van, hanem emlékezés. Ez a nézőpont teljesen megváltoztatná az egész oktatási rendszerünket, ha innen tudnánk ránézni az iskolára.

Ebben a szellemben szívesen adok torok és hangnyitogató órákat, ahol a belső gyermek energia blokkjait oldjuk.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bátran!

ESZKÖZ NEM KELL HOZZÁ, CSAK TE ÉS A HANGOD.

Szolfézs nem lesz! Nem úgy tanítok, ahogy a zeneiskolában, ez fontos. Az én módszerem arról szól, hogy kinyissuk a torokenergiákat és megtaláljuk a saját hangodat, amin tökéletes biztonsággal, önbizalommal fogsz tudni énekelni és beszélni.

Sokkal lazább dologra gondolj, ez egyfajta alternatív iskola. Nem feszengünk, hanem lazítjuk a hangszalagokat, skálázunk és konkrét dalokkal fogunk foglalkozni.

Másképp dolgozom azzal, aki már színpadon énekel és másképp azzal, aki egyszerűen csak szeretné kinyitni önmagát és ezáltal szabadabban beszélni, akár otthon a gyerekeinek, akár csak az esőben séta közben saját örömére szeretne jókat énekelni.

HISZ TUDJÁTOK, AZ ÉNEKLÉS GYÓGYÍR A FÁJDALMAKRA. ÉNEKELJ VELEM!

Várlak Szeretettel Békéscsabán! Csoportok esetében szívesen utazom más városokba és tartok ének órát, illetve online is elérhetőek videó anyagaim itt a honlapomon.

Egy alkalom 2 óra hosszúságú.

Kérlek közleménybe írd be, hogy melyik ajándékutalványt szeretnéd megvásárolni! Köszönöm!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Meditatív Éneklés Ajándékutalvány!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük