Barion Pixel

Mesemeditáció

15 000 Ft

Leírás

Életed Meséjének Letöltése

Van, amikor úgy érzed, kevésbé vagy befogadó az Isteni üzenetek iránt. Van, hogy szeretnél megtudni valami nagyon fontosat magadról, valami olyasmit, ami a múltadban rejtőzött el, és te már régóta keresed, de nem találod. Ott van benned mélyen, ott ahol a gyökerek lefutnak. Annyira mélyen van, hogy képtelen vagy felhozni onnan. Akkor jön és nyit új utat az Életed meséjének letöltése Módszer.

Rettenetesen hiányos a tudásunk a láthatatlan világban ragadt dolgainkkal kapcsolatban. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne lehetne ezt a tudást felengedi, kiengedni a palackból, végre szárnyalni általa a tudatos világunkban is. Segítségünkre lehet mindazokban a helyzetekben, ahol megrekedünk, ahol úgy érezzük nincs tovább. Olyankor a megoldás mindig a mélységeinkben rejlik. Olyan helyen, ahol utoljára keresnénk. Ez a tudás bármikor hozzáférhető a számunkra. Minden egyes ember számára. A mese könnyeddé és szabaddá teszi a folyamatot. Vele visszatér a belső gyermekünk, akik valamikor mi magunk voltunk. Amikor még tudtuk mik a céljaink. Tudtuk miért születtünk le a földre, miért akartunk élni, mit akartunk megvalósítani. Mik akartunk lenni. Hogyan akartuk megélni a mai földi inkarnációnkat. Ez a tudás bennünk van. A módszer lényege, hogy felszínre hozza ezt.

A módszer lehetőséget ad arra, hogy közelebb kerüljünk a fent említett, elakadt, elrejtett információkhoz, melyek bennünk rekedtek. Közelebb visz önmagunk megismeréséhez.

A szeretet terének érzékelésével dolgozunk. A mese átfut rajtad, mint egy kód…

Szeretettel várlak erre a szépséges utazásra!

Hogyan kérheted:

  • személyes konzultációval
  • online kapcsolódással
  • inkognitó módban, fizikai interakció nélkül

Amennyiben igényled, a mesemeditációról hangfelvétel készülhet a terápia alatt. Ezt a hangfelvételt távozásod után újradolgozom. A felvétel alapján megírom a mesédet, amelyet egy szép levélpapíron később megkapsz, valamint hanganyagot készítek belőle, amelyet letölthetsz később mp3 fájl formátumban. Így tehát kapsz egy csodálatos új élményt, amely 30 perc hosszúságtól 1:30 percig is terjedhet. Ezt nem tudjuk előre…illetve megkapod Életed Meséjét levélpapíron,és a mese hanganyagát.

Mi az az inkognitó mód?

Inkognitó módban megkérhetsz, hogy csatornázzam le számodra azt az üzenetet, aminek most ideje van a számotokra. (Vagy kérheted másnak ajándékba…) Majd pedig elkészítem az írott- és a hanganyagot is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mesemeditáció” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük