Barion Pixel
Akció!

Online ének órák Komlóssy Katával I. csomag

Original price was: 15 000 Ft.Current price is: 7 000 Ft.

Sokakat ismerek, akik hitrendszeri elakadás miatt “nem tudnak” énekelni. Ez azt jelenti, hogy csupán azt hiszik, hogy nem tudnak. Valamikor valaki elhitette velük ezt. Pl a tanítónéni azt mondta neki gyerekkorában, hogy nem tud, vagy nincs jó hangja, és akkor azt ő el is hitte, ez beépült a tudatalattijába és ez lett a valósága. De ha ezek a negatív hitrendszerek nem lennének, tudna énekelni.

ÉN SENKIT NEM TANÍTOK MEG ÉNEKELNI!

Csupán emlékeztetlek arra, amit már tudsz.

Igazából mindent tudunk, amire hívást érzünk az életünk során és a tanítók dolga nem az, hogy tanítsanak, hanem hogy emlékeztessenek minket arra, amit már tudunk, csak elfelejtették velünk, hogy tudjuk. Nem fejlődés van, hanem emlékezés. Ez a nézőpont teljesen megváltoztatná az egész oktatási rendszerünket, ha innen tudnánk ránézni az iskolára.

Ebben a szellemben szívesen adok torok és hangnyitogató órákat, ahol a belső gyermek energia blokkjait oldjuk. Ahhoz, hogy hamar eredményt érjünk el, ajánlott heti 4 órát venni, heti 2×2óra a leghatásosabb. Ám rugalmas vagyok az órákat illetően, természetesen annyiszor jössz, ahányszor szeretnél.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor választunk két napot a héten, amikor tudnál jönni.

ESZKÖZ NEM KELL HOZZÁ, CSAK TE ÉS A HANGOD.

Szolfézs nem lesz! Nem úgy tanítok, ahogy a zeneiskolában, ez fontos. Az én módszerem arról szól, hogy kinyissuk a torokenergiákat és megtaláljuk a saját hangodat, amin tökéletes biztonsággal, önbizalommal fogsz tudni énekelni és beszélni.

Sokkal lazább dologra gondolj, ez egyfajta alternatív iskola. Nem feszengünk, hanem lazítjuk a hangszalagokat, skálázunk és konkrét dalokkal fogunk foglalkozni.

Másképp dolgozom azzal, aki már színpadon énekel és másképp azzal, aki egyszerűen csak szeretné kinyitni önmagát és ezáltal szabadabban beszélni, akár otthon a gyerekeinek, akár csak az esőben séta közben saját örömére szeretne jókat énekelni.

HISZ TUDJÁTOK, AZ ÉNEKLÉS GYÓGYÍR A FÁJDALMAKRA. ÉNEKELJ VELEM!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Online ének órák Komlóssy Katával I. csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük