Barion Pixel

Online ének órák Komlóssy Katával I. csomag

15 000 Ft

Sokakat ismerek, akik hitrendszeri elakadás miatt “nem tudnak” énekelni. Ez azt jelenti, hogy csupán azt hiszik, hogy nem tudnak. Valamikor valaki elhitette velük ezt. Pl a tanítónéni azt mondta neki gyerekkorában, hogy nem tud, vagy nincs jó hangja, és akkor azt ő el is hitte, ez beépült a tudatalattijába és ez lett a valósága. De ha ezek a negatív hitrendszerek nem lennének, tudna énekelni.

ÉN SENKIT NEM TANÍTOK MEG ÉNEKELNI!

Csupán emlékeztetlek arra, amit már tudsz.

Igazából mindent tudunk, amire hívást érzünk az életünk során és a tanítók dolga nem az, hogy tanítsanak, hanem hogy emlékeztessenek minket arra, amit már tudunk, csak elfelejtették velünk, hogy tudjuk. Nem fejlődés van, hanem emlékezés. Ez a nézőpont teljesen megváltoztatná az egész oktatási rendszerünket, ha innen tudnánk ránézni az iskolára.

Ebben a szellemben szívesen adok torok és hangnyitogató órákat, ahol a belső gyermek energia blokkjait oldjuk. Ahhoz, hogy hamar eredményt érjünk el, ajánlott heti 4 órát venni, heti 2×2óra a leghatásosabb. Ám rugalmas vagyok az órákat illetően, természetesen annyiszor jössz, ahányszor szeretnél.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor választunk két napot a héten, amikor tudnál jönni.

ESZKÖZ NEM KELL HOZZÁ, CSAK TE ÉS A HANGOD.

Szolfézs nem lesz! Nem úgy tanítok, ahogy a zeneiskolában, ez fontos. Az én módszerem arról szól, hogy kinyissuk a torokenergiákat és megtaláljuk a saját hangodat, amin tökéletes biztonsággal, önbizalommal fogsz tudni énekelni és beszélni.

Sokkal lazább dologra gondolj, ez egyfajta alternatív iskola. Nem feszengünk, hanem lazítjuk a hangszalagokat, skálázunk és konkrét dalokkal fogunk foglalkozni.

Másképp dolgozom azzal, aki már színpadon énekel és másképp azzal, aki egyszerűen csak szeretné kinyitni önmagát és ezáltal szabadabban beszélni, akár otthon a gyerekeinek, akár csak az esőben séta közben saját örömére szeretne jókat énekelni.

HISZ TUDJÁTOK, AZ ÉNEKLÉS GYÓGYÍR A FÁJDALMAKRA. ÉNEKELJ VELEM!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Online ének órák Komlóssy Katával I. csomag” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.