Barion Pixel

Mesemeditációs Ajándékutalvány!

15 000 Ft

Leírás

2 3 2 2 család karácsonykor

Életed Meséjének Letöltése

Van, amikor úgy érzed, kevésbé vagy befogadó az Isteni üzenetek iránt. Van, hogy szeretnél megtudni valami nagyon fontosat magadról, valami olyasmit, ami a múltadban rejtőzött el, és te már régóta keresed, de nem találod. Ott van benned mélyen, ott ahol a gyökerek lefutnak. Annyira mélyen van, hogy képtelen vagy felhozni onnan. Akkor jön és nyit új utat az Életed meséjének letöltése Módszer.

Rettenetesen hiányos a tudásunk a láthatatlan világban ragadt dolgainkkal kapcsolatban. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne lehetne ezt a tudást felengedi, kiengedni a palackból, végre szárnyalni általa a tudatos világunkban is. Segítségünkre lehet mindazokban a helyzetekben, ahol megrekedünk, ahol úgy érezzük nincs tovább. Olyankor a megoldás mindig a mélységeinkben rejlik. Olyan helyen, ahol utoljára keresnénk. Ez a tudás bármikor hozzáférhető a számunkra. Minden egyes ember számára. A mese könnyeddé és szabaddá teszi a folyamatot. Vele visszatér a belső gyermekünk, akik valamikor mi magunk voltunk. Amikor még tudtuk mik a céljaink. Tudtuk miért születtünk le a földre, miért akartunk élni, mit akartunk megvalósítani. Mik akartunk lenni. Hogyan akartuk megélni a mai földi inkarnációnkat. Ez a tudás bennünk van. A módszer lényege, hogy felszínre hozza ezt.

A módszer lehetőséget ad arra, hogy közelebb kerüljünk a fent említett, elakadt, elrejtett információkhoz, melyek bennünk rekedtek. Közelebb visz önmagunk megismeréséhez.

A szeretet terének érzékelésével dolgozunk. A mese átfut rajtad, mint egy kód…

Szeretettel várlak erre a szépséges utazásra!

Hogyan kérheted:

  • személyes konzultációval
  • online kapcsolódással
  • inkognitó módban, fizikai interakció nélkül

Amennyiben igényled, a mesemeditációról hangfelvétel készülhet a terápia alatt. Ezt a hangfelvételt távozásod után újradolgozom. A felvétel alapján megírom a mesédet, amelyet egy szép levélpapíron később megkapsz, valamint hanganyagot készítek belőle, amelyet letölthetsz később mp3 fájl formátumban. Így tehát kapsz egy csodálatos új élményt, amely 30 perc hosszúságtól 1:30 percig is terjedhet. Ezt nem tudjuk előre…illetve megkapod Életed Meséjét levélpapíron,és a mese hanganyagát.

Mi az az inkognitó mód?

Inkognitó módban megkérhetsz, hogy csatornázzam le számodra azt az üzenetet, aminek most ideje van a számotokra. (Vagy kérheted másnak ajándékba…) Majd pedig elkészítem az írott- és a hanganyagot is.

Kérlek, közleménybe írd be, hogy melyik ajándékutalványt szeretnéd megvásárolni! Köszönöm!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mesemeditációs Ajándékutalvány!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük